Coneix als ponentsRamona Garcia Macià


Llicenciada en Medicina i psicòloga. Especialista en Medicina del Treball. Presidenta de la Societat Catalana de Seguretat i Medicina del Treball. Responsable de Prevenció de Riscos Laborals del Departament de Sanitat i Seguretat Social de la Generalitat.


Berta Meneses Rodríguez


Llicenciada en Ciències Biològiques, Física i Teologia. Professora de Matemàtiques, religiosa de la congregació filipense i mestra zen de l'escola Sandbodkyodan, amb el nom de CHOSUI-AN ("Agua que purifica"). Responsable de la zona de Catalunya i Balears de l'Escola Zendo Betania. Dóna introduccions al Zen i sesshin a Barcelona, Lleida, Girona,Tortosa i Mallorca, així com a El Salvador i a Equador.
Lluís Sáez Giol


Llicenciat en Dret per la UB, i en Ciències Polítiques i Sociologia per la UAB. Sociòleg de professió, es dedica a la recerca social i a la docència universitària. Imparteix classes a ESADE i a la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UAB. Ha publicat recentment els llibres “Joves i valors” (2007) i “Família i valors” (2008), en el marc de l’Observatori de Valors d’ESADE i la Fundació Lluís Carulla. També ha fet estudis sobre joves i cultura del treball (VII Informe Randstadt, 2007), així com recerques sobre conciliació de la vida personal, laboral i familiar, entre d’altres temàtiques. Actualment col·labora en l’anàlisi dels resultats de l’Enquesta Europea de Valors a Catalunya.