Entrevistes a l'inici de la Jornada Pedagògica.

Com et guanyes la vida?

Vídeo realitzat per alumnes de l'Escola Pia de Sarrià:
David Corral, Pablo Rivera i Alexandra Munar


Convit

I tu?
Com et guanyes la vida?
Recull de diferents professionals de les Institucions educatives de l'Escola Pia responent la pregunta:“Volem alumnes autònomes i autònoms. Treballem per formar persones amb els recursos suficients per GUANYAR-SE LA VIDA”.

Què volem dir amb això? Què s'amaga darrera aquesta afirmació?
Moltes concepcions diferents i diverses maneres d'entendre-les.
La Jornada Pedagògica d'enguany, la vint-i-dos-sena, pretén encetar la reflexió al voltant de què significa per a nosaltres guanyar-se la vida i com hem d'ajudar als nostres alumnes a fer-ho. En aquest procés ens acompanyaran tres persones, referents en àmbits molt diversos, que ens parlaran des de diferents experiències i punts de vista: Berta Meneses, mestra zen, física, biòloga i teòloga; Lluís Saez, llicenciat en Dret, Sociologia i Ciències Polítiques, i Ramona Garcia, llicenciada en Medicina i psicòloga.


Us convidem a participar en aquesta trobada de reflexió i amistat.

1 comentari:

GRETA BAYO ha dit...

FELICITACIONS a totes i tots els que d'una manera tan breu i clara ens heu expressat que és per a vosaltres "GUANYAR-SE LA VIDA".
M'emociona veure que els meus companys i companyes de l'ESCOLA PIA pensen igual que jo i coincideixo amb moltes de les coses que heu dit i penseu.
Un petó.
GRETA BAYÓ (SANT ANTONI)